Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 04:13

Сайт Голдашівської загальноосвітньої школи

Меню сайту
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 26 » Весніють «Проліски надії»
23:20
Весніють «Проліски надії»

   У вівторок, 19 лютого у стінах рідної школи яскравими фарбами засяяв фестиваль учнівської та вчительської творчості «Проліски надії»

   Гостями цьогорічного свята стали завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, фізичної культури та спорту Філімонова А.Г. та методист методкабінету Савчук Г.С.

   До концертної програми увійшло 14 різножанрових номерів. Розпочався концерт з літературно–музичної композиції «Моя Україна», у якій учні 5-9 класів емоційно декламували вірші українських поетів В.Симоненка, В. Стуса, Л.Костенко ( керівник Федорова А.В.). Концертна програма була насиченою: звучали мелодійні українські пісні у виконанні ансамблю дівчат 7-9 класу «Перлинка» та «Дивограй» дівчатка 4-6 класів ( керівник Мельник Г.С.), веселими танцями і барвистими стрічками радували дівчатка 4-7 класів у запальних танцях (керівник Заболотна Л.В.). Хореографічні композиції учнів 3-4 класів захоплювали своєю майстерністю та витонченістю рухів (керівники Кваша Т.П. та Метелкіна Т.В.). Не можна не згадати ансамбль хлопців «Гетьман» 8-9 класу, які вразили гостей своїми чудовими голосами та майстерно виконаними піснями.

    Затамувавши подих всі слухали неповторно-мальовниче звучання пісень у виконанні ансамблю вчителів. Теплими усмішками зустріли присутні першокласників з композицією «Маленькі долоньки» (керівник Яремчук Н.В.)

    Фінальним акордом фестивалю стала пісня «Не зламати наші душі» у виконанні всіх учасників свята. Усі отримали незабутні враження від почутого та побаченого і ще раз переконалися: діти можуть проявити себе, виступаючи у різних жанрах, а головне – об’єднатися задля спільної справи, бути єдиним цілим в любові до своєї Батьківщини і прагненні жити в мирній Україні.

     Вдало підібраний репертуар, вишукані костюми, гарний рівень виконавської майстерності не залишила гостей байдужими.

     Споглядаючи і співпереживаючи разом з артистами усі їхні емоції, невільно ловиш себе на думці, що все-таки важко переоцінити роль художньої самодіяльності в навчально–виховному процесі школи і що, беручи у них участь, дитина має реальні шляхи для самореалізації, а фестиваль «Проліски надії» – це невичерпне джерело для її духовного життя, для виховання багатьох граней особистості, що формується.

    Фестиваль засвідчив, що наша земля – скарбниця талантів, а вчительський колектив і надалі буде розкривати таланти наших учнів.

Переглядів: 287 | Додав: holdashivkashkola | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz