Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 01.05.2024, 14:15

Сайт Голдашівської загальноосвітньої школи

Меню сайту
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 29 » Вчителі - ви найкращі!
17:15
Вчителі - ви найкращі!

Є в нашому селі місце, особливо дороге для кожного  жителя. На високому пагорбі, у тіні дерев стоїть наша школа. Вона памятає дитячий сміх і пустощі багатьох поколінь. Тут навчалися батьки і навіть бабусі теперішніх школярів. Охайна будівля дихає прохолодою у літню спеку, а зимою захищає від лютих морозів. В середині - сучасні класи, гарно оформлені та приготовані до вимог навчального процесу. 
На шкільному подвірї і в позаурочний час граються діти, займаються спортом старшокласники,  дітлахами втішаються їхні батьки. 
А які тут квіти! Ви нігде більше не побачите такого різномаїття. З любовю посаджені, дбайливо доглянуті,  від ранньої весни, до пізньої осені милують серце жителів села. 
Школа, це не тільки привітна будівля і подібне  до казки подвіря. Голдашівська школа - місце духовності та патріотизму. Саме тут плекають найшляхетніші почуття та якості людини: любов до своєї землі,  народу, повагу до кожної людини. 
Вчителі - найкращі люди, справжня еліта нашого села. Незважаючи на труднощі, вони завжди вірні своєму професійному обовязку. Кожен педагог цінує і береже честь вчителя.
Якість освіти - головний напрям праці педагогічного колективу. І справді, з класів нашої школи у самостійне життя кожного року відлітають підготовані і виховані  випускники. Більшість з них продовжують навчання у найкращих ВНЗ нашої країни. Рівень здобутих знань впевнено відкриває дорогу у доросле життя.
А ще, на відміну від багатьох інших закладів, тут відсутня корупція та зловживання. Для вчителів - кожна дитина однаково важлива і оцінки завжди обєктивні та заслужені. Це принципова позиція колективу.   СвідомІ жителі села, справжні патріоти - люблять свою школу, допомагають та підтримують, як добрі діти шанують люблячу матір, що навчила мудрості життя. 
Школа у Голдашівці - це вогник доброти, людяності, світле джерело знань. 
 Батьки, які дбають про майбутнє  своїх дітей, з радітю довіряють освіту та виховання дитини колективу Голдашівської ЗОШ. Тут створені найкращі умови для навчання, виховання, збереження здоровя вихованців. 
Кожен теперішній чи колишній учень, батьки, жителі села вдячні Педагогам за добрий приклад життя, чесність, турботу про дітей. Тримайтеся рідні, ви найкращі і ми вами пишаємось!

Михайло Будник - житель села, батько.  

Переглядів: 485 | Додав: holdashivkashkola | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz