Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 17:52

Сайт Голдашівської загальноосвітньої школи

Меню сайту
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 5 » Прикрашали село
20:37
Прикрашали село

Процвітання села починається з маленьких справ, його добробут залежить від кожної людини, яка робить свій внесок у майбутнє. Школа для села– соціально-культурний центр. Вона повинна як «храм знань» притягувати і дітей, і дорослих. Перше враження від перебування в школі може стати покликом до бажання навчатися в ній. В школі все повинно бути пронизано прагненням до прекрасного, а школярі повинні навчитися відчувати, розуміти, цінувати, і найголовніше творити красу. Благоустроєна територія позитивно впливає на виховання і навчання дітей. В учнів виховується любов до рідної природи, до навколишнього світу, виникає потреба захоплюватися красою природи. Учні відчувають себе єдиним цілим з природою. Ось чому благоустрій шкільної та пришкільної території має не тільки естетичне, а й освітнє значення.

       Тому  метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля  протягом квітня учнівський, педагогічний колективи  Голдашівської  школи були активними учасниками місячника благоустрою. Було прибрано територію школи та прилеглих вулиць, висаджено дерева та квіти, впорядковано клумби, прибрано солдатську могилу та територію парку,де знаходиться пам´ятник воїнам Великої Вітчизняної війни.

Діти долучились до акцій «Посади своє дерево», «Тиждень без сміття».

Благоустрій та озеленення пришкільної території не лише забезпечує сприятливі та безпечні умови для проведення спортивних занять, ігор та дозвілля, а й створює привабливий, з естетичної точки зору, вигляд шкільного подвір’я. Гарно оформлене, оточене зеленню і доглянуте шкільне подвір’я виховує у дітей почуття прекрасного, любов до природи і рідного краю, а також покращує настрій, піднімає життєвий тонус, позитивно впливає на здоров’я як дітей, так і дорослих.


Переглядів: 538 | Додав: holdashivkashkola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz