Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 01.05.2024, 08:27

Сайт Голдашівської загальноосвітньої школи

Меню сайту
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 29 » Наша школа
14:39
Наша школа
Голдашівська школа  заснована в 1868 році. У простій селянській хаті була відкрита школа грамоти, потім існувала початкова школа, а в 1936 році засновано Голдашівську не повну середню школу. Школу очолює досвідчений директор, відмінник освіти України Волошина Тетяна Василівна. Заступником навчально-виховної роботи працює Заморська Олена Дмитрівна, яка свою діяльність спрямовує на пошук наукових новинок,створення творчої атмосфери, оновлення засобів навчання та виховання дітей. В школі працюють чотирнадцять педагогів, усі мають вищу освіту, один спеціаліст вищої категорії, шість спеціалістів першої категорії, три спеціалісти другої категорії, три спеціалісти. У школі діє педагогічна рада, педагогічне обєднання, які працюють над удосконаленням навчально-виховного процесу. Учителі проводять педагогічні читання, творчі дискусії, ділові ігри, та ярмарки педагогічної творчості. У школі навчаються маже 70 учнів. Навчання здійснюється в десяти затишних, чудово оформлених кабінетах. Для розвитку учнів у школі працює спортивна кімната, компютерний клас, куточок народознавства, бібліотека, сучасна майстерня, зал бойової слави. Вчителі нашої школи -  творчі і обдаровані фахівці, тому, що володіють найголовнішими інструментами педагогіки - повагою і любовю. Не одне покоління учнів проходить через серце кожного вчителя.
Високий рівень знань учнів  - це пріоритет, напрям праці педагогічного колективу. Майстерність учителів відзеркалюється в учнях, які є постійними учасниками та систематично  здобувають призові місця на різноманітних олімпіадах та конкурсах районного, обласного, республіканського рівня. Більшість випускників нашої школи успішно поступають і продовжують навчання у багатьох престижних вузах країни.
Виховна робота має не менше значення ніж навчальна. Класні керівники переймаються життям кожної дитини, працюють з батьками, творчо дружать з родинами дітей. Учні з великим задоволенням приймають участь у позакласній роботі. В школі працюють літературний, математичний, вокальний  та інші гуртки. Шкільна їдальня забезпечує учнів якісним та збалансованим харчуванням, а про здоровя літей турбується медична сестра. Кожного року, першого вересня, ми відкриваємо двері для наших першокласників. Для них у школі починається захоплююча подорож у новий світ знань, добра та щасливої дитячої усмішки.
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати Голдашівську школу. Тут ви завжди зустріните педагогічну підтримку, професіоналізм, розуміння та  творчий підхід.
Переглядів: 511 | Додав: holdashivkashkola | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz